Picture1.jpg

Brett utbud av transmission och hjul

Med hjälp av hög teknisk kompetens och attraktiva varumärken tar vi fram helhetslösningar för ert företag. Vi erbjuder högkvalitativa produkter inom öppen transmission och hjul. Vi tillhandahåller till exempel kedjor, transportörer, kopplingar, länkhjul och odrivna rullbanor. Via våra kataloger finner ni vårt kompletta produktutbud.

Vi kan våra produkter

Vi kan våra produkter

Vår service hänger ihop med våra produkter. Vi har både tradition och erfarenhet av innovation och kundanpassade lösningar långt utöver vårt breda sortiment av standardhjul och transmissionkomponenter. Tillsammans tar vi fram exakt den lösning som är bäst lämpad för era behov och förutsättningar. Från design till prototypstadie och färdig produkt – vi levererar helhetslösningar skräddarsydda för ert företag. Våra produkter verkar och fungerar i ett större sammanhang. Vi är stolta över att vara specialister på det vi gör.

Till produkter

Senaste nytt

Planera ditt underhåll

Planera ditt underhåll

2023-01-26

Med det nya året framför oss börjar det bli dags att planera inför kommande revisioner. Vi lägger stor vikt i att hålla er verksamhet rullande under alla tider på året. Därför vill vi uppmana er att vara ute i god tid för ökad tillgänglighet och leveranssäkerhet.

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!

2022-12-20

Vi håller stängt mellan den 23–26/12 och 5–6/1.

Ny sökfunktion!

Ny sökfunktion!

2022-12-16

Nu kan du enkelt söka bland alla våra produkter på vår hemsida.

Kundanpassade lyftkedjor till truck

Kundanpassade lyftkedjor till truck

2022-12-06

Ett brett utbud av lyftkedjor och tillbehör som passar till tillverkning och underhåll av truckar.

Flaskor-1.png

Vi är Ramström

Vi är ett ledande transmissionsföretag inom mekanisk transmission och materialtransport. Vår drivkraft är att skapa hållbara lösningar som ökar våra kunders konkurrenskraft. Med oss som partner bygger vi långvariga och trygga relationer för att minska driftstopp, öka säkerheten och skapa en kostnadseffektiv verksamhet.