Smarta lösningar som flyttar stora volymer

Smarta lösningar som flyttar stora volymer

Picture1.jpg

Brett utbud av transmission och hjul

Med hjälp av hög teknisk kompetens och attraktiva varumärken tar vi fram helhetslösningar för ert företag. Vi erbjuder högkvalitativa produkter inom öppen transmission och hjul. Vi tillhandahåller till exempel kedjor, transportörer, kopplingar, länkhjul och odrivna rullbanor. Via våra kataloger finner ni vårt kompletta produktutbud.

Vi kan våra produkter

Vi kan våra produkter

Vår service hänger ihop med våra produkter. Vi har både tradition och erfarenhet av innovation och kundanpassade lösningar långt utöver vårt breda sortiment av standardhjul och transmissionkomponenter. Tillsammans tar vi fram exakt den lösning som är bäst lämpad för era behov och förutsättningar. Från design till prototypstadie och färdig produkt – vi levererar helhetslösningar skräddarsydda för ert företag. Våra produkter verkar och fungerar i ett större sammanhang. Vi är stolta över att vara specialister på det vi gör.

Till produkter

Senaste nytt

Sågverk Kampanj 2023

Sågverk Kampanj 2023

2023-05-08

Våren sågverkskampanj är här!

EuroExpo Gävle 2023

EuroExpo Gävle 2023

2023-04-20

Vi vill möta dig på EuroExpo i Gävle den 10–11 maj!

Glad Påsk!

Glad Påsk!

2023-03-29

Vi håller stängt mellan den 6–10 april.

EuroExpo Skellefteå 2023

EuroExpo Skellefteå 2023

2023-03-15

Vi vill möta dig på EuroExpo i Skellefteå den 22–23 mars!

Flaskor-1.png

Vi är Ramström

Vi är ett ledande transmissionsföretag inom mekanisk transmission och materialtransport. Vår drivkraft är att skapa hållbara lösningar som ökar våra kunders konkurrenskraft. Med oss som partner bygger vi långvariga och trygga relationer för att minska driftstopp, öka säkerheten och skapa en kostnadseffektiv verksamhet.