Smarta lösningar som flyttar stora volymer

Smarta lösningar som flyttar stora volymer

Picture1.jpg

Brett utbud av transmission och hjul

Med hjälp av hög teknisk kompetens och attraktiva varumärken tar vi fram helhetslösningar för ert företag. Vi erbjuder högkvalitativa produkter inom öppen transmission och hjul. Vi tillhandahåller till exempel kedjor, transportörer, kopplingar, länkhjul och odrivna rullbanor. Via våra kataloger finner ni vårt kompletta produktutbud.

Vi kan våra produkter

Vi kan våra produkter

Vår service hänger ihop med våra produkter. Vi har både tradition och erfarenhet av innovation och kundanpassade lösningar långt utöver vårt breda sortiment av standardhjul och transmissionkomponenter. Tillsammans tar vi fram exakt den lösning som är bäst lämpad för era behov och förutsättningar. Från design till prototypstadie och färdig produkt – vi levererar helhetslösningar skräddarsydda för ert företag. Våra produkter verkar och fungerar i ett större sammanhang. Vi är stolta över att vara specialister på det vi gör.

Till produkter

Senaste nytt

Ramström Transmission levererar förnybara miljöoljor

Ramström Transmission levererar förnybara miljöoljor

2024-06-12

Ramström Transmission är en helhetsleverantör inom transmission för sågverks- och pappersindustrin. Nu kompletterar företaget sitt utbud med förnybara miljöoljor från EAL Sweden. – Vi vill hjälpa våra kunder att hitta optimala tekniska lösningar som leder till en mer hållbar utveckling. Att byta ut fossila oljor är en del av det, säger Niclas Landin, VD Ramström Transmission.

Vi är en del av Helsingborgs klimatavtal

Vi är en del av Helsingborgs klimatavtal

2024-06-11

Vi på Ramström Transmission vill upplysa om vårt aktiva deltagande i Helsingborgs klimatavtal, ett samarbete för att skapa en klimatsmart framtid.

Firar 5 år – ett framgångsrikt kapitel!

Firar 5 år – ett framgångsrikt kapitel!

2024-05-31

För fem år sedan, den 1 juni 2019, gick de två systerbolagen Ramström Transmission AB och Hjulex AB samman för att stärka vårt erbjudande till kunderna. Idag ser vi tillbaka på en lyckad sammanslagning som har resulterat i ett större och mer omfattande sortiment av lösningar inom öppen transmission och hjul.

Er partner för smidig kedjebesiktning

Er partner för smidig kedjebesiktning

2024-04-25

Ramström Transmissions är din pålitliga partner inom transmissionslösningar. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande service som säkerställer att dina maskiner och processer fungerar smidigt och effektivt.

Flaskor-1.png

Vi är Ramström

Vi är ett ledande transmissionsföretag inom mekanisk transmission och materialtransport. Vår drivkraft är att skapa hållbara lösningar som ökar våra kunders konkurrenskraft. Med oss som partner bygger vi långvariga och trygga relationer för att minska driftstopp, öka säkerheten och skapa en kostnadseffektiv verksamhet.