Navigation

Ramström Premium Service
Utrustningskontroll & online databehandling

RAMSTRÖM PREMIUM SERVICE

Många kunder använder Rexnord TableTop® och MatTop® produkter och är intresserad av att öka livslängden på kedjorna och bestämma när man ska byta.
Ramström Premium Service hjälper våra kunder med att identifiera alla Rexnord produkter på varje transportör, inbegripet kvantitet och tillstånd av varje kedja, band, drev eller kurva. Fördelen med denna tjänst är att kunna göra förebyggande underhåll, minska underhållskostnaderna och ha rätt produkt och kvantitet i lager i händelse av akut produktionsstillestånd.

UNDERSÖKNING FÖR ATT IDENTIFIERA ALLA TRANSPORTÖRKOMPONENTER

Den inledande undersökningen omfattar identifiering av alla transportkedjor och kringutrustning och den installerade längden på varje transportör. All information är kopplad till drivmotorns serienummer som används som platsreferens på linjen.

FÖRSLITNINGSKONTROLL

Under anläggningsundersökningen, är slitagestatus för alla komponenter (kedjor, band, drev, vändhjul, kurvor, styrlister) kontrolleras.

STATUSRAPPORT TILLGÄNGLIGT PÅ NÄTET

Ramström Premium Tjänsten använder sig av online databehandling. Alla produkttyper, mängder och beskrivningar görs tillgängliga på nätet som gör att du kan få tillgång till den linjen status från valfri plats. All data lagras på en säker server.
All information är kopplad till transportörmotorns nummer som används som platsreferensanmodan på linjen. Kedjans slitage-status indikeras med en synlig färgkod för varje transportörer i raden. Till exempel, grön – okej, gul – 1 år kvar, röd – byt nu.

ÅRLIG UPPDATERING AV ERFARNA SERVICETEKNIKER

Slitage-status kan följas upp årligen. Våra erfarna applikationsingenjörer kommer att utvärdera statusen för alla transportörkedjorna & komponenter och uppgifterna kommer att uppdateras på nätet.

► LADDA NER BROSCHYR

► KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

För de mest krävande tappnings- och containertillämpningarna, finns det inget alternativ än att ha den bästa kvaliteten som marknaden kan erbjuda.
Sedan 1938, med den banbrytande 815 TableTop i rostfritt stål, har Rexnord varit pionjärer innovation inom livsmedels- och dryckers transport och har levererat  bandkedjor till kunder över hela världen.

Systemets effektivitet

Att smidigt behålla flödet vid höga hastigheter är viktigt att öka effektiviteten och förhindra skador på produkten. Speciellt när du flyttar från flera till enstaka filer eller omvänt, kan det smidigt glida flaskor över ultra-platt, högglanspolerat rostfritt stål Rexnord kedjan. Detta kan avsevärt bidra till kvaliteten och effektiviteten i din dryck produktionslinje.

Tillämpningar inom dryck

Rexnord produkter omfattar en mängd olika tillämpningar som: allmän transport av glasflaskor enkelriktad och retur, PET-flaskor och andra plastbehållare, burkar, burkar 2- och 3-bit, lådor, plastbehållare, lådor och andra liknande produkter.
Vårt förstaval är Rexnord men vi har även Bandkedjor och Mattor motsvarande andra fabrikat.

► LADDA NER BROSCHYR

► KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Rexnords livsmedels transportkedjeteknik i livsmedelssäkert material erbjuder högt produktivitetshöjande lösningar för livsmedelsapplikationer för varje livsmedelsfabrik. Det är därför Rexnord 510, 1010, 1200 och 2010-serien MatTop® Chain, med design för enkelhet av rengöring, kan vara en viktig del av ett robust och effektiv program i varje livsmedelsbearbetningsanläggning.
Vårt förstaval är Rexnord men vi har även Bandkedjor och Mattor motsvarande andra fabrikat.

► LADDA NER BROSCHYR

► KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Transportband, drev,
rullar och tillbehör
för livsmedelshantering
och industriella
applikationer

Ladda ner PDF ►  katalogframsida-2016-09-15-rexnord-cambridge