Livsmedel & Bryggeri

Livsmedel & Bryggeri

AdobeStock_311240757.jpeg

Ramström | Livsmedel & Bryggeri

Ramström Transmission har en mångårig erfarenhet av komponenter för transportörer till bryggeri och livsmedelsindustrin. Vi har kunskap om länkhjul, modulband, bandkedjor, transportband, kompositlager, fötter och andra komponenter för transportörer som t.ex glidlister och styrlister.

Kontakta oss för mer information.

Ramström Premium Service

Utrustningskontroll & online databehandling.

Många kunder använder Rexnord TableTop® och MatTop® produkter och är intresserad av att öka livslängden på kedjorna och bestämma när man ska byta. Ramström Premium Service hjälper våra kunder med att identifiera alla Rexnord produkter på varje transportör, inbegripen kvantitet och tillstånd av varje kedja, band, drev eller kurva. Fördelen med denna tjänst är att kunna göra förebyggande underhåll, minska underhållskostnaderna och ha rätt produkt och kvantitet i lager i händelse av akut produktionsstillestånd.

_WAL6233.jpg

Undersökning för att identifiera alla transportörskomponenter

Den inledande undersökningen omfattar identifiering av alla transportkedjor och kringutrustning och den installerade längden på varje transportör. All information är kopplad till drivmotorns serienummer som används som platsreferens på linjen.

Foto-PremiumService-563x1000d.jpg

Förslitningskontroll

Under anläggningsundersökningen, är slitagestatus för alla komponenter (kedjor, band, drev, vändhjul, kurvor, styrlister) kontrolleras.

AdobeStock_320981067.jpeg

Statusrapport tillgängligt på nätet

Ramström Premium Tjänsten använder sig av online databehandling. Alla produkttyper, mängder och beskrivningar görs tillgängliga på nätet som gör att du kan få tillgång till den linjen status från valfri plats. All data lagras på en säker server.
All information är kopplad till transportörmotorns nummer som används som platsreferensanmodan på linjen. Kedjans slitage-status indikeras med en synlig färgkod för varje transportörer i raden. Till exempel, grön – okej, gul – 1 år kvar, röd – byt nu.

_WAL6315.jpg

Systemets effektivitet

Att smidigt behålla flödet vid höga hastigheter är viktigt att öka effektiviteten och förhindra skador på produkten. Speciellt när du flyttar från flera till enstaka filer eller omvänt, kan det smidigt glida flaskor över ultra-platt, högglanspolerat rostfritt stål Rexnord kedjan. Detta kan avsevärt bidra till kvaliteten och effektiviteten i din dryck produktionslinje.

Tillämpningar inom dryck
Rexnord produkter omfattar en mängd olika tillämpningar som: allmän transport av glasflaskor enkelriktad och retur, PET-flaskor och andra plastbehållare, burkar, burkar 2- och 3-bit, lådor, plastbehållare, lådor och andra liknande produkter.
Vårt förstaval är Rexnord men vi har även Bandkedjor och Mattor motsvarande andra fabrikat.

Trådnätband och tillbehör

Transportband, drev, rullar och tillbehör för livsmedelshantering och industriella applikationer.