Chatta med oss!
2023-05-30

Chatta med oss!

Ramström Transmission har nyligen lanserat en ny servicefunktion på vår hemsida. Denna uppdatering gör att du som kund kan få hjälp med enklare frågor och navigering när det passar dig.

Nu kan du enkelt nå oss när som helst via vår nya chattfunktion. Oavsett om du har frågor om våra produkter, behöver teknisk support eller önskar hjälp med en beställning, finns vi tillgängliga för att ge dig omedelbara svar och vägledning. Våra kunniga supportrepresentanter är redo att ta emot dina förfrågningar och se till att du får den bästa möjliga servicen, närhelst du behöver det.

Dessutom har vi introducerat en praktisk sökfunktion på vår hemsida. Med hjälp av denna funktion kan du enkelt hitta de produkter du söker. Skriv bara in dina specifika behov eller produktönskemål, och vårt system kommer att presentera dig med relevanta alternativ, spara både tid och ansträngning.

Hittade sökfunktionen inte vad du letade efter? Tveka då inte att chatta med oss live genom att ställa en fråga eller ring oss på 042-567 00.

Vi strävar alltid efter att förbättra och förenkla kundupplevelsen hos Ramström Transmission. Med våra nya chatt- och sökfunktioner kan du känna dig trygg med att vi finns där för att hjälpa dig, oavsett tid på dygnet. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och enastående service till dig.