Fokus på teambulding
2023-09-26

Fokus på teambulding

På Ramström Transmission brinner vi för våra kärnvärden: respekt, engagemang, målfokus och samarbete. Dessa värden är inte bara ord för oss, de är riktlinjer som genomsyrar allt vi gör, både internt och externt. Förra veckan gick vi steget längre för att stärka vårt team och driva vår gemensamma vision framåt.

En Intensiv 2-Dagars Workshop

Vi inledde veckan med en intensiv 2-dagars workshop. Målet var enkelt: att fördjupa vår samhörighet och utveckla våra färdigheter som ett team. Genom en rad engagerande aktiviteter och övningar byggde vi starkare band och förstärkte vårt samarbete. Det var en tid för reflektion och tillväxt, och vi var imponerade av den entusiasm och dedikation som vårt team visade.

En Minnesvärd Avslutning i Prag

Veckan kulminerade i en minnesvärd kickoff i den vackra staden Prag. Där, omgivna av den historiska skönheten och kulturen, kände vi oss ännu mer inspirerade att sträva efter våra gemensamma mål.

Framtiden Ser Ljus Ut

Vår team-building vecka var en påminnelse om att när vi arbetar tillsammans, kan vi uppnå stora saker. Vi är redo att ta itu med nya utmaningar och driva Ramström Transmission till nya höjder. Vi tackar alla våra medarbetare som deltog och gjorde denna vecka till en framgång.

Fortsätt att följa med oss på vår spännande resa. Vi är starkare än någonsin, och framtiden ser ljus ut för Ramström Transmission. Tillsammans når vi nya mål och skapar framgångar!