Maxi rullar vidare!
2023-11-01

Maxi rullar vidare!

Ramström Transmission erbjuder butikanpassade hjul. Genom vår kunskap från Hjulex är vi experter på hjul anpassade för butiker. Därför är vi en av Ica Maxi Helsingborgs leverantörer av butikshjul.

Utmaning
Ica Maxi Helsingborg stod inför en betydande utmaning med över 400 kundvagnar och andra vagnar som rör sig i en ständig ström varje dag. Den omfattande användningen medför ett betydande slitage på vagnarnas hjul, vilket skapar ett påtagligt behov av reparation och underhåll. Genom en referenskontakt kom Ica Maxi
Helsingborg i kontakt med oss på Ramström Transmission (tidigare Hjulex). De letade efter en pålitlig leverantör av hjul för olika typer av vagnar som används inom butik för att kunna rusta upp hjulen utan att behöva investera i helt nya vagnar.


Lösning
Idag levererar Ramström Transmission ett utbud av hjul till Ica Maxi Helsingborg. Våra högkvalitativa hjul används inte bara för kundvagnar, utan även för stickvagnar som måste tåla extrema temperaturer och plockvagnar som används för effektiv hantering av varor. Denna lösning har visat sig vara kostnadseffektiv då det endast är hjulen som behöver bytas ut, vilket minskar inköp av hela vagnar. Dessutom är det en hållbar lösning på lång sikt, vilket bidrar till minskad materialanvändning och främjar ett högre ansvarstagande hos Ica Maxi Helsingborg.

 

”Samarbetet fungerar superbra! Allt handlar om tid, och Ramström kan alltid ge oss snabb och enkel service. Att kunna få hjälp och hjul levererade snabbt är guld för oss.”
- Thomas Drift- och säkerhetsansvarig

 

ica_maxi_ramstromtransmission_4032x3024.JPG